11 april 2009

Påskafton

Hej på er. Har ni haft en bra dag med mycket påskägg? Jag håller på att fixa för fullt med designen här på bloggen och gör mitt bästa för att den ska bli så bra som möjligt så tills jag är klar vill jag bara be om ursäkt för att det ser lite konstigt och annorlunda ut.

Jag sitter och kollar på Robinson just nu, det är så kul att se hur mycket Mika äger Erik Billing hela tiden och vi skrattar högt här framför tv:n. Vad tycker ni?

5 kommentarer:

Anonym sa...

haha, hur kan man tycka att mika ägde erik billing!!
Den braten blev ju helt knäckt av erik och utröstad av hela laget!!!

Tess sa...

Haha, det är lätt att tycka!
Skitbra kontrat av henne att säga att han har massa skit i hela ansiktet. Tusen gånger värre att ha fullt av piercingar än ett pärlhalsband (även fast det var övedrivet). Men antagligen är du och jag väldigt olika och har olika perspektiv på saker och ting.

Erik Billing sa...

har vi säkert, du är snobb (inte jag) mika är snobb (inte jag).

Och billing blev inte ägd för det är en sak att ha en ring i näsan i ett överlevnadsprogram, det går bra. Men en helt annan sak att ha ett pärlhalsband och en massa armband i ett överlevnadsprogram, det är korkat och jag tror att mika själv insåg det men hon lät det sitta på för hur skulle hon annars visa att hon var "mycket finare än alla andra".
Mika blev ägd av Erik och det framförallt för att hon blev totalt utröstad av laget. En brat från östermalm hör inte hemma i Robinson, så enkelt är det :)

Tess sa...

Här snackar vi fördomar! Känner du mig? Känner du Mika? Finns det någon skriven regel att människor som bor på Östermalm inte kan vara överlevare och äventyrliga?

Anledningen till att jag tycker Mika ägde den där idioten är för att han rent ut sagt kastade sten i glashus och alla insåg det utom han själv.

Erik Billing sa...

"Fördomarna" har bevis, Marie-Therese. Titta bara på din lilla blogg.

Och nej, du har rätt. Det finns ingen skriven regel om att alla på östermalm är snobbar och "oäventyrliga", men mika är en snobb och hon passade inte i Robinson. För man är det om man går runt i en äverlevnadstävling med pårlhalsband. Eller nej, hon gick inte. Hon låg och solade.

Och varför kastede Erik Billing sten i glashus, mika blev ju utröstad.